Младежката организация на БСП поиска оставката на Корнелия Нинова и

...
Младежката организация на БСП поиска оставката на Корнелия Нинова и
Коментари Харесай

Искат главата на Корнелия Нинова  

Младежката организация на Българска социалистическа партия изиска оставката на Корнелия Нинова и привикване на конгрес за избор на нов водач.

Младите социалисти считат, че ръководителят на Българска социалистическа партия би трябвало да поеме отговорност за резултата на изборите, който дефинират като пагубен. Те разпънаха транспарант на постройката на Българска социалистическа партия на " Позитано " 20, осведоми БНР.

Габриел Вълков - ръководителят на младежкото обединяване, разяснява, че това не може да продължава по този метод и младежите на Българска социалистическа партия оферират оставката на водача Корнелия Нинова.Мотивът - от 2017 година до през днешния ден загубата на Българска социалистическа партия е 800 000 гласа.

" Възможно е тя да си подаде оставката и Националният съвет да избере краткотрайно изпълняващ ръководител на партията до провеждането цялостен цикъл и директен избор ".

Настоява се и за неотложно привикване на Национален съвет на Българска социалистическа партия, който от своя страна да свика и конгрес, защото конгресът е органът, който може да гласоподава оставката на водача на партията:

" Категорично губи, тъй като 100 000 имаме по-малко като гласове и от 9% паднахме на 6,9%, а като депутати сега ни дават, че ще имаме 15-18, като имахме 23. Българска социалистическа партия губи във всеки един вероятен аспект.И някой би трябвало да поеме отговорност - кой различен, с изключение на управлението на партията или в частност ръководителят ".

Разговори се организира и с депутати, и с членове на Народно събрание на Българска социалистическа партия:

" Всички те считат, че оставката на Корнелия Нинова е безусловно неизбежна и би трябвало да бъде подадена неотложно ".

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР