Младежка банка – Видин, създадена към Сдружение „Активно общество“, обявява

...
Младежка банка – Видин, създадена към Сдружение „Активно общество“, обявява
Коментари Харесай

Младежка банка – Видин обявява прием на проектни предложения

Младежка банка – Видин, основана към Сдружение „ Активно общество “, афишира за трета поредна година конкурс за набиране на планове по механизма за финансиране на идейни оферти на младежи до 25-годишна възраст. Предложения ще се одобряват от 1 юни до 30 юни, в това число. Това оповестиха на конференция през днешния ден от екипа на Младежка банка.
Емил Иванов, основен секретар на Сдружение „ Активно общество “ и член на екипа на Младежка банка, напомни, че право да аплайват имат неофициални юношески групи от най-малко трима индивида, на възраст сред 15 и 25 години; юношески организации или организации, които работят с младежи. Максималният размер на безвъзмездното финансиране, което Младежка банка – Видин отпуска за едно планово предложение е 1200 лева
„ Задължително изискване е дейностите по плана да се осъществят на територията на област Видин. плановете би трябвало да са в едно от следните посоки – екология, спорт, просвета, изкуство, неофициално обучение, гражданско обучение и туризъм. Екипът на Младежка банка – Видин е податлив да допусне и планове, които са отвън тези посоки, стига да са задоволително добре обосновани. Ще финансираме действия, които са в областта на обществените събития, като концерти, фестивали, изложения, спортни надпревари, акции за разчистване и други екологични начинания, осведомителни събития, просветителни събития и други сходни “, изясни Емил Иванов.
Проекти ще се одобряват от 1 юни до 30 юни, в това число. Проектните оферти могат да се подават по електронен път – на електронната поща на Сдружение „ Активно общество “ [email protected], или на място в офиса на Сдружението в град Видин, пл. „ Бдинци “ №2. По всяко време от екипа на Младежка банка ще са разполагаем за съвещания и помощ в процеса на създаването на плановете. Всички документи, в това число и формулярът за кандидатстване, могат да бъдат открити на интернет уеб страницата на Младежка банка – Видин http://youthbank.aktivnoobshtestvo.org/, акцентира Димитър Стоянов, координатор на Младежка банка – Видин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР