Младежите вече могат да плащат за покупки в интернет със

...
Младежите вече могат да плащат за покупки в интернет със
Коментари Харесай

Тийнейджъри плащат в интернет с карта от Fibank

Младежите към този момент могат да заплащат за покупки в интернет със специфичната „ Дебитна карта за младежи “ на Fibank (Първа капиталова банка). Последно изследване на банката сподели, че 92% от родителите биха издали карта на детето си сред 14 и 18 години, с опция да заплаща в интернет, съобщи Илона Станева, шеф „ Маркетинг и реклама ” във Fibank. Когато разработихме този артикул, дружно с Mastercard, преди три години обстановката беше друга – родителите на бяха подготвени да делегират на децата си такива права. Но всичко се развива, добави Станева.

Другата иновация, която банката предлага, е цифровизация на дебитната карта – учениците  да заплащат през телефона си. Според 58 на 100 от родителите този прийом е по-сигурен. Един младеж може да не помни портмонето си, само че телефона си в никакъв случай, разяснява Ваня Манова, управител на Mastercard за България и Македония. По думите й нововъведението се постанова, тъй като живеем в цифрово цунами и децата и младежите са в центъра му.

Тийнейджърите към този момент могат и  да икономисват с Fibank. Създадохме специфична версия на спестовна сметка за тях. Към нея могат да се правят транзакции от дебитната карта. Продуктът е сигурен, а децата могат да видят лихвата, която получават и сумата, която се е натрупала.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР