Младежите от ГЕРБ-София проведоха среща с министъра на финансите Владислав

...
Младежите от ГЕРБ-София проведоха среща с министъра на финансите Владислав
Коментари Харесай

Младежите от ГЕРБ-София се срещнаха с министъра на финансите Владислав Горанов

Младежите от ГЕРБ-София организираха среща с министъра на финансите Владислав Горанов. На срещата, провела се в Централата на ГЕРБ в София, участваха регионалният координатор на ГЕРБ-София и административен секретар на партията Цветомир Паунов и ръководителят на МГЕРБ-София Ивайло Петков.

Пред младежите министър Горанов обясни преимуществата за България след въвеждането на еврото. „ Левът ще бъде заменен с еврото със настоящия курс, а основна смяна на цените не се чака “, изясни Горанов, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Финансовият министър добави, че въвеждането на еврото е приоритет, защото това ще даде доста по-добра вероятност за увеличение на инвеститорското доверие към България. Според него стопанската система на страната ни ще продължи да пораства.

„ За нас, младежите от ГЕРБ-София, бе извънредно значимо да беседваме с министъра на финансите Владислав Горанов. Засегнахме доста значими тематики като финансовата непоклатимост на страната, данъчната политика, контролната активност и събираемостта на приходите. Това ще бъде потребно за нас, тъй като през днешния ден в общественото пространство се популяризират доста подправени вести, а ние би трябвало да им противодействаме “, разяснява ръководителят на МГЕРБ-София Ивайло Петков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР