Младежите от ГЕРБ с флашмоб пред Министерството на вътрешните работи.

...
Младежите от ГЕРБ с флашмоб пред Министерството на вътрешните работи.
Коментари Харесай

Младежи-ГЕРБ гонят Дамаджаната от МВР

Младежите от ГЕРБ с флашмоб пред Министерството на вътрешните работи. Поводът е решението на Софийския областен съд, че карцерът на някогашния министър председател Бойко Борисов на 17 март е бил противозаконен.

Те носеха дамаджани, облепени с Наказателно-процесуалния кодекс, като намек за прякора на вътрешния министър Бойко Рашков и ги подредиха под прозорците на министъра. Имаше и лозунги и викания " Дамаджаните вън! ". Поводът бе решението на Софийския областен съд, че карцерът на Бойко Борисов е противозаконен, заповедта за нея - необразована и няма никакви доказателства, че Васил Божков е изнудван.

 Лидерът на МГЕРБ Георг Георгиев Лидерът на МГЕРБ Георг Георгиев Източник: Zonanews
Просто Киро сподели, че никой не е над закона. С решението на съда за противозаконния арест на Бойко Борисов. А от през днешния ден той към този момент е Просто Киро Кошаревски. Той е срам. А неговият екзекутор Бойко Рашков би трябвало да подаде оставка и да си скъса дипломата на правист ", сподели водачът на младежкото ГЕРБ Георг Георгиев.

 Флашмоб на МГЕРБ пред Министерство на вътрешните работи Флашмоб на МГЕРБ пред Министерство на вътрешните работи Източник: Zonanews

Младежите викаха Рашков да пристигна да ги арестува, откакто ги упреква за повдигането на цените на храните. " Това ли е страната, в която би трябвало да живеем - с противозаконни арести ", попита момиче от ГЕРБ.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР