Младежите на клуб по бадминтон „Георги Бенковски“ се класираха на

...
Младежите на клуб по бадминтон „Георги Бенковски“ се класираха на
Коментари Харесай

Младежите на Г. Бенковски с бронз от Държавното

Младежите на клуб по бадминтон „ Георги Бенковски “ се класираха на 3-то място на провелото се в Оряхово Държавно-отборно състезание до 19 години. В конкуренцията взеха присъединяване 12 клуба от цялата страна.

Младите бадминтонисти на „ Георги Бенковски “ срещнаха в груповата фаза тимовете на Оряхово (3:2 победи), Гълъбово (резултат 5:0) и Хасково (0:5) и по този начин се класираха за полуфиналите, само че останаха на трето място, печелейки бронзовите медали.

Съставът на младежите бе: Георги Ризов и Николай Николов, които са възпитаници на Спортно учебно заведение в Пазарджик, Емил Ганев, Стоян Кинов и Иван Николов.

Девойките на клуб „ Георги Бенковски “ се класираха на 7-мо място и бяха в състав: Ася Паунова, Ива Керемедчиева, Йоана Йорданова, Радостина Ангелова – ученички от Спортното учебно заведение в Пазарджик.

„ Благодарим на кмета на Пазарджик Тодор Попов за съдействието по организацията на превоза и присъединяване ни на Държавното състезание. Конкуренцията беше доста огромна, поздравяваме всички състезатели на клуба и им пожелаваме още доста триумфи “, споделиха треньорките Димитрийка Димитрова и Анелия Димова.

Свързани вести Девойките на “Бадминтон-скуош клуб Пазарджик ” са държавни вицешампиони
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР