Младежи удряха и ритаха паднала на земята полицайка и шефа

...
Младежи удряха и ритаха паднала на земята полицайка и шефа
Коментари Харесай

Младежи пребиха брутално полицайка във Франция

Младежи удряха и ритаха паднала на земята полицайка и шефа в югоизточно предградие на френската столица Париж, снимаха стореното и разгласиха видеото онлайн, съобщи Агенция Франс Прес. След нападението те прекатурват и скачат върху патрулния им автомобил. Двамата чиновници на реда са със разтърсване на мозъка и други, по-леки пострадвания.
Състоянието им не е тежко. Причината за яростта им се оказа недопускането им до частно празненство. Нападението е станало в новогодишната нощ в предградие на Париж. Около 300 души почнали да се бунтуват, откакто не били позволени на празненството и уредниците му извикали полиция.
По мотив случилото се президентът Еманюел Макрон направи яростно послание, в което назова нападението "линч " и се закани причинителите да бъдат хванати и осъдени. Тази Нова година Франция регистрира сериозен растеж на подпалените и разрушените коли в предградията. От 935 преди година броят им доближи 1 031 на 31 декември против 1 януари 2018, регистрира вътрешното министерство на страната в понеделник. Това стана на фона на 140 000 чиновници по сигурността, които дежуряха по улиците на Франция в новогодишната нощ, отбелязва offnews.bg. Предупреждаваме, че фрагментите съдържат принуждение и са несъответствуващи за лъчение пред деца и младежи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР