Младежи спасиха възрастна жена с голи ръце от пожар в

...
Младежи спасиха възрастна жена с голи ръце от пожар в
Коментари Харесай

Проговори жената, която бе спасена от млада двойка в горящата й къща

Младежи избавиха стара жена с голи ръце от пожар в къщата й. Те се притекоха на помощ и съумяха да предотвратят експлоадирането на газова бутилка. Михаела и Антонио влизат и стартират с кофи вода да гасят пожара, тъй че даже не се постанова да идват пожарникари, оповестява Нова тв.

``
реклама

Спасената жена е на 67 години, Станка Терзийска от с. Соволяно.

" Аз бях слязла на двора до животните и като се върнах виждам гори. Не съм доста преносима и до момента в който се кача, то пламна всичко, облекла на простора горяха. Аз влязах да изгасям, с кофите от тоалетната. Тогава тези млади дечица минаха и скочиха да ми оказват помощ. И те с кофите заливаха, с помощта на тях огънят беше загасен. Беше мрачно и късно ", разяснява дамата.



" Бяхме тръгнали към Кюстендил, видяхме пламъците и спряхме колата. Антонио свирна с клаксона, в случай че има някой различен да излезе и той да помогне, само че нямаше никой. И двамата прескочихме оградата и се втурнахме да оказваме помощ на дамата. Не беше безопасен огъня, имаше огромни пламъци. Вътре даже е имало газова бутилка, можело е да гръмне ", разяснява Михаела.

" Белята беше огромна, зад тази къща има друга остаряла къща, селскостопански постройки, щяха да пламнат бързо. Радвам се за тия младежите ", сподели кмета. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР