Младежи са хвърляли пиратки срещу баща ни и неговото кученце,

...
Младежи са хвърляли пиратки срещу баща ни и неговото кученце,
Коментари Харесай

Дъщерите на Павел Пенев, който почина след гонка в Стара Загора: Баща ни не носи оръжие

Младежи са хвърляли пиратки против татко ни и неговото кученце, най-вероятно оттова потегля някаква концепция за личностна разпра. Категорично татко ни не носи оръжие в себе си, нито в миналото е проявявал подобен вид експанзия или каквато и да било друга, изключително към деца или младежи. Искаме и настояваме да разберем истината. Борим се за това. Това съобщи пред БТВ Борислава Пенева, щерка на 58-годишния Пламен Пенев, който умря след полицейска гонка в Стара Загора. 

Според съдебно-медицинската експертиза мъжът се е задушил под тежестта на петима служители на реда, които са легнали върху него, до момента в който са го арестували. 

„ Факт е, че откакто колата е аварирала, той е бил изваден по изключително нечовечен метод и не е имало медицински екип на място. Те са го извадили принудително от колата. Начинът, по който той е изваден от колата си е неприемлив “, сподели Ивелина Пенева, дъщеря на 58-годишния мъж.

Дъщерите на умрелия мъж споделиха, че към момента не знаят точните имена на всички служители на реда, взели участие в гонката.

„ Опитват се да ни обяснят неща, с които ние не можем да се съгласим. До нас стига информация от разнообразни ежеседмичници, където написа, че сигналът е подаден от щерка на някой от началниците на „ Криминална полиция “, сподели Борислава Пенева.

От Национална следствена служба и инспектората на Министерство на вътрешните работи са се свързали с двете дами, само че по думите им не са имали среща с управлението на полицията в Стара Загора.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР