Младежи с минимален стаж зад волана се млатиха и пръскаха

...
Младежи с минимален стаж зад волана се млатиха и пръскаха
Коментари Харесай

Масов въргал пред МОЛ-а, вижте причината

Младежи с най-малък стаж зад кормилото се млатиха и пръскаха с пикантен спрей на паркинга на МОЛ „ Пловдив “. Причината за мелето е скандал за паркиране, научи „ Марица “ от свои източници.

Инцидентът е станал през вчерашния ден към 17 часа. Тогава млад водач се опитвал да заеме едно от местата за паркиране в комерсиалния център. Пред него спрял остарял автомобил „ Мерцедес “, който пречил на маневрата, а в него бил и лидерът му, който е на същата възраст. Първото момче слязло от колата си и отишло до връстника си, с цел да го помоли да се реалокира и да освободи място.

Вместо да се съгласи, водачът на мерцедеса слязъл от колата и почнал да се разправя. Извадил пикантен спрей от джоба си и напръскал момчето. Двамата си разменили удари, а секунди по-късно на мястото пристигнали още няколко младежи, които се присъединили във въргала.

Веднага щом прогледнал, напръсканият юноша видял, че нарушителите се готвят да избягат с колата, пресегнал се и съумял да издърпа якето на нарушителя, който употребявал спрея. В него била и персоналната му карта.

Случая е докладван в полицията, където ще се извърши следствие. Очаква се скоро да бъде оголен и глобен нарушителя.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР