Младежи продължават да превръщат пловдивските улици в писта. Преди седмици

...
Младежи продължават да превръщат пловдивските улици в писта. Преди седмици
Коментари Харесай

Младежи с лъскави коли продължават да превръщат пловдивските улици в писта

Младежи не престават да трансформират пловдивските улици в писта. Преди седмици публикувахме материал, в който ви показахме по какъв начин пловдивчанин се хвали със скоростта, която развива на един от пловдивските булеварди- над 100 км./ч. Отново получаваме сигнал за същото лице, което очевидно продължава да показва качествата на скъпото си возило по улиците в Пловдив.
Прочетете още
Разликата в клипа, който публикувахме преди, и този, който предоставиха до медията ни в този момент, е че скоростта, която развива лицето с букви М.Б и инстаграм профил „ mitzbn ” е закрита с емотикон.

„ Действието се развива в централната част на града - на булеварда под централна поща. Този път обаче нарушителят е прикрил скоростта, ясно осъзнавайки, че тя е доста над позволената за придвижване в обитаемо място. За наше голямо страдание органите на реда очевидно не могат да си свършат работата като хората ”, описват читателите ни.

Мощните лъскави коли и високите скорости в града, съчетани със снимане и издание в обществените мрежи са едни от обичаните занимания на младите водачи.

В предходния клип се вижда по какъв начин два мощни мерцедеса с съвсем идентични номера минават дистанцията от кръговото на Водната палата до спирката след тунела на бул. „ Цар Борис III Обединител ”. Когато минават през тунела младежите „ настъпват ” колите с няколко стотин конски сили и единствено за секунда форсират до над 100 км./ч.

Припомняме, че от профила на младежа излиза наяве, че е почитател на скъпите спортни коли и високите скорости, като в обществената мрежа има голям брой фотоси и клипове с разнообразни типове първокласни коли на разнообразни екзотични дестинации из света.

Законът за придвижване по пътищата сочи, че младежите могат да понесат жестоки наказания от органите на реда. Освен санкции, водачите сигурно ще се простят и с книжките си. За рисково шофиране в градска час и превишаване на скоростта с над 50 км./ч лидерът може да отнесе санкция до 2000 лв. и да се елементарни с книжката си за период до 2 години.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР