Младежи от ВМРО поискаха от инспектората на Висшия съдебен съвет

...
Младежи от ВМРО поискаха от инспектората на Висшия съдебен съвет
Коментари Харесай

Младежи от ВМРО поискаха ВСС да инспектира освобождаването на Полфрийман

Младежи от Вътрешна македонска революционна организация желаеха от инспектората на Висшия правосъден съвет да ревизира правосъдният състав, освободил предварително Джок Полфрийман. " Атака " пък излязоха на митинг и желаеха оставката на арбитър Калин Калпакчиев.

От младежката организация на Вътрешна македонска революционна организация внесоха искане във Висш съдебен съвет, с което упорстват Съдебният инспекторат да ревизира апелативния състав с ръководител Калин Калпакчиев за безпристрастност.
Михаил Петров, младежка организация на Вътрешна македонска революционна организация: Считаме, че решението не е взето без значение, а е взето под напън и политически, като български организации - политически, както и интернационалните. Като явно това решение опонира на морала, опонира на справедливостта, заради което желаеме и да бъде преразгледано.   Инспекторатът към Висш съдебен съвет ще ревизира предварителното освобождение на Полфрийман Инспекторатът към Висш съдебен съвет ще ревизира предварителното освобождение на Полфрийман
Инспекторатът към Висш съдебен съвет ще направи инспекция по сигнал на Национален юношески комитет на Политическа партия ВМРО-БНД за условното предварително освобождаван...

Младежите от Вътрешна македонска революционна организация упорстват, в случай че Инспекторатът на Висш съдебен съвет открие нарушаване, да бъде формирано дисциплинарно произвеждане против всички съдии в състава, освободил предварително Джок Полфрийман. От " Атака " пък се събраха на митинг пред Съдебната палата в столицата против решението на 2-ри състав на Софийския апелативен съд.
Волен Сидеров, ръководител на " Атака ": Това е невиждано, позорно решение на един арбитър и то арбитър - началник, не елементарен. - И ние настояваме, Атака упорства той да подаде оставка, първо. Второ да бъде прегледан неговия случай от Съдебния инспекторат, да бъдат приложени наказания по отношение на този арбитър. Да загуби правото си да практикува като арбитър и магистрат.
" Атака " са подготвени да стачкуват всеки ден до оставката на арбитър Калин Калпакчиев.
 © БГНЕС
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР