Младежи от Варна с приключенски дух, любители на природата и

...
Младежи от Варна с приключенски дух, любители на природата и
Коментари Харесай

Търсят се сървайвъри от Варна! Ще строят къща от глина и слама в шабленско село

Младежи от Варна с авантюристичен дух, фенове на природата и палаткуването чака екопленер „ Езерец 2019 “ в края на август. Ежегодният еколагер навън в Шабленското село Езерец се провежда от Обществения център за околна среда и стабилно развитие (ОЦОСУР).

По време на 4-дневния си престой младежите придобиват умения за строителство с глина и плява, подготвяне на обяд и вечеря по метода “Бавна храна ”, наблюдаване на биологичното разнообразие на района и качество на почвите и несъмнено, оцеляване измежду дивата природа. Лагерните дни не минават без плажуване на обширната плажна линия край Езерец и забавления край лагерния огън.



Тази година екопленерът ще се организира в две смени – от 29 август до 1 септември и от 5 до 8 септември. Престоят, образованието, храната и пътуването с публичен превоз до село Езерец за младежи на възраст сред 15 и 29 година от Варна се поема от програма „ Младежки планове 2019 “ на Община Варна. Всички останали могат да участват за лична сметка. Настаняването е на палатки, като участниците е належащо да си обезпечат спални чували.

 Заявки за присъединяване се одобряват до 20 август 2019 г. на ecovarna.info или на място в офиса на ОЦОСУР (ул. „ Сава Радулов “ 14).

Екопленер “Езерец 2019 ” се провежда от Обществен център за околна среда и стабилно развиване по проект „ Лятна Еколаборатория “, финансиран от стратегия „ Младежки планове 2019 “ на Община Варна. За всички, за които палаткуването отвън Вана, е много рисково прекарване, планът предлага и присъединяване като доброволец в дейности в градската среда.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: