Младежи от ДПС се опитаха да разпространят издание на английски

...
Младежи от ДПС се опитаха да разпространят издание на английски
Коментари Харесай

За посещението на Таяни ДПС разпространи в парламента книга "Национализъм в България" на английски език

Младежи от Движение за права и свободи се пробваха да разпространят издание на британски език " Национализъм в България " (Nationalism in Bulgaria) измежду европейски посетители в българския парламент през днешния ден.

Депутатите заседаваха изключително през днешния ден, с цел да чуят послание на ръководителя на Европейския парламент (ЕП) Антонио Таяни към Народното събрание в навечерието на българското европредседателство. В залата бяха водачите на политическите групи в Екологичен потенциал, посланици на страните-членки на Европейски Съюз и на страни от Западните Балкани.

Изданието е 40 страници. На корицата е фотография на огън пред джамията " Баня Башъ " в София, какъвто имаше на протест на партия " Атака " през 2014 година, а на гърба е признакът на Движение за права и свободи.

Служители на българския парламент направиха забележка на младежите за разпространението на изданието, видя " Дневник ".

 На корицата е снима от огън пред джамията
© Юлия Лазарова

На корицата е снима от огън пред джамията " Баня Башъ " в столицата.

" Национализъм в България " съдържа информация за трите партии от " Обединените патриоти " - " Атака ", НСФБ и Вътрешна македонска революционна организация, както и биографии на водачите им Волен Сидеров, Валери Симеонов и Красимир Каракачанов. Поместени са фотоси от митинги като Луковмарш, демонстрации против ромите на мъже в тениски " Не желая да пребивавам в циганска страна " и от блокадата, която националистите проведена на гранично-пропускателния пункт " Капитан Андреево " по време на предизборната акция тази година. Има информация и фотография на награждаването на Волен Сидеров с съветския медал " Звезда на отечеството ", както и информация, че Валери Симеонов е наказан за тирада на омразата.

В изданието е са показани и изявления в медиите за националистите. Според един от младежите информацията е събирана от медиите.

Преди седмици Движение за права и свободи писа до европейските институции и партии с искане за общи дейности против популизма, национализма и ксенофобията в Европа и в частност - в България. От партията неведнъж желаеха оставката на Валери Симеонов, а след това взеха решение да демонтират цялото държавно управление.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР