Младежи на видима възраст 12-14 години, причакват на групички окъснелите

...
Младежи на видима възраст 12-14 години, причакват на групички окъснелите
Коментари Харесай

Цигани нападат граждани на спирка

Младежи на забележима възраст 12-14 години, причакват на групички окъснелите пасажери от трамвай 22 и рейс 79 в региона на спирката, намираща се на кръстовището на бул. Ботевградско шосе и ул. Витиня.

Последният случай е от нощес, когато към 21 часа, невръстните нарушители се пробват да атакуван и ограбят пасажер, слязъл от трамвай 22. Живеещи в региона, споделят за Novini.bg, че от месеци, групички от малолетни и малолетни нарушители дебнат в уличките или в подлеза на трамвайната спирка, като оповестяват за най-малко 4-5 случая на набези, в това число и над възрастни хора.

При снощния случай, чиновници на V-то РПУ на Столична дирекция на вътрешните работи, се отзовали за към 7 минути, само че дребните разбойници потънали в тъмнината. Самите чиновници на реда, споделят, че за голям регион, дават отговор едвам три екипа, които понижава тяхната успеваемост. Именно това евентуално, е предизвикало растежа на сходен тип закононарушения, изясняват още чиновници на силовото ведомство.

Според жителите на кварталите "Сухата река " и "Васил Левски ", Столична дирекция на вътрешните работи би трябвало да ускори полицейското наличие в региона, както и респектиращите дейности по отношение на причинителите на сходни набези. Хората се притесняват, че може да се стигне и до по-тежки произшествия с съдбовен край.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР