Младежи ГЕРБ подкрепиха кампанията Аз вярвам и помагам, която се

...
Младежи ГЕРБ подкрепиха кампанията Аз вярвам и помагам, която се
Коментари Харесай

Хиляди донесоха капачки пред Катедралата за добра кауза

Младежи ГЕРБ поддържаха акцията " Аз имам вяра и оказвам помощ ", която се организира във Варна. Хиляди хора дойдоха пред Катедралния храм " Св. Успение Богородично ", с цел да предадат за преработване пластмасовите капачки, събрани в името на благородна идея - да бъде закупена и дарена здравна инсталация за нуждаещите се от специфични грижи новородени бебета в СБАГАЛ " Проф. доктор Димитър Стаматов “ и МБАЛ " Св. Анна “ в морската столица.

В самодейността на Сдружение " Аз имам вяра и оказвам помощ " се включи персонално и кметът на града Иван Портних, който е и регионален координатор на ГЕРБ-Варна. Той поздрави уредниците за огромната акция, която съумя да сплоти и да въодушеви за положителни каузи голям брой хора от цялата страна.

Членове на младежката конструкция на ГЕРБ участваха като доброволци в организацията на огромното събитие. Те предадоха за преработване събраните от структурите на ГЕРБ пластмасови капачки и помогнаха за прибирането в контейнери и извозването на тоновете капачки, които хората през целия ден носеха пред Катедралата.

Инициативата, минала под наслов " Празник на преработването " Аз Вярвам и Помагам ", получи голяма поддръжка както от дейни жители, фамилии, пристигнали с децата си, по този начин и от редица институции и организации, събрали огромни количества капачки, с цел да оказват помощ за закупуването на кувьози.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР