Младежът заявил, че е собственик на продуцентска къща и няма

...
Младежът заявил, че е собственик на продуцентска къща и няма
Коментари Харесай

Разпитаха сина на Софи Маринова – Лоренцо, пристигнал в ОДМВР-Бургас с двама адвокати

Младежът декларирал, че е притежател на продуцентска къща и няма нищо общо с трафика на мигранти, бил дал джипа си на другар, който го помолил

Синът на Софи Маринова Лоренцо е бил разпитан от чиновници на ОДМВР-Бургас, разбра Флагман. Както писахме първи, 20-годишният бе разгласен за общодържавно издриване, откакто на 21 септември на контролно-пропусквателен пункт край Русокастро бе спрян неговият джип, в който униформени откриха 9 сирийски мигранти, транспортирани от 24-годишният Иван С. – другар на Лоренцо.

20-годишният наследник на Софка е дошъл в петък пред постройката на регионалната дирекция на полицията в Бургас с двама юристи, разпитан е и е освободен. Няма данни за осъществено закононарушение, излиза наяве от неналичието на обвиняване от страна на прокуратурата. Такова няма да бъде и повдигано по всяка възможност, защото по време на разпита Лоренцо е обяснил, че въпросният Иван е изискал напълно доброжелателно да покара джипа му и той му го е дал. Оттам нататък синът на Софи Маринова нямал никакво присъединяване в каналджийството.



Самият той пък преди дни написа в обществените си мрежи – до момента в който го издриват, че в действителност никой не го е издирвал. Затова и е дошъл в полицията самичък с юристите си, с цел да разсее всякъкви подозрения, че е взел участие в скица за трафик на мигранти. Пред разпитващите пък 20-годишният декларирал, че е „ притежател на продуцентска къща ”.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР