Младежът Павел Динев бе изгонен от събитие в НДК, на

...
Младежът Павел Динев бе изгонен от събитие в НДК, на
Коментари Харесай

Изгониха от НДК младеж, извикал Оставка срещу здравния министър

Младежът Павел Динев бе изпъден от събитие в НДК, на което се раздадоха годишни награди “Достойните българи” на вестник, доближен до властта. Той бил изведен принудително, откакто извикал “Оставка!” по време на изявлението на здравния министър Константин Ангелов.

" Сам съм начело пред НДК. Имам няколко въпроса към министъра с труповете и към кмета на София Йорданка Фандъкова, която също е вътре. Вижте ги с какви коли са пристигнали. Има и защита от НСО. Вътре бяха единствено публицисти от Българска национална телевизия, bTV и " Нова телевизия ". Не чакам никой да ме отрази. Сега ще видя по какъв начин ще се изнижат”, споделя във видеоклип, излъчен онлайн, младият мъж.

Той добави, че е пристигнал в НДК, тъй като дядо му е получил премията " Достоен българин ", тъй като дарил рентата от равнищата си и построил черква в родното си село.

" Любопитното е, че публицистите ми споделиха, че не желаят събитието да се политизира. Защо тогава са поканили здравния министър и кмета на София, откакто са политически лица ", пита риторично Пламен Динев.

" Аз съм младеж, на 18 години съм. И желая да попитам министър " Г-н Чувал " и Фандъкова за някои неща. Така ще се види дали ще се изнижат. Да, аз съм рисков, тъй като както доста хора желая оставката на цялото държавно управление и на основния гешевтор. Мога да ги очаквам доста време. Бях изпъден, тъй като решиха, че съм рисков с една къса дума. Искам да ги запитвам по кое време ще забележим оставка на това крадливо държавно управление и на тази тайфа. Очаквам с неспокойствие края на това държавно управление ".

След края на церемонията следва криеница. Съвсем предстоящо здравният министър и Фандъкова се скриват от момчето. Двата скъпи автомобила, с които се допуска, че се движат двамата, напущат паркинга и потеглят в друга посока. Младежът се опита да ги последва, като прави опит да мине и към други изходи на постройката, надявайки се да ги пресрещне.

" Исках да видя тяхното изнизване. Толкова доста изходи има, а аз съм самичък. Моето наличие тук става ненужно към този момент. Благодаря на всички, които бяха с мен ", сподели най-после Динев.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР