Младежът, който като пациент на Пирогов преби медицинска сестра, е

...
Младежът, който като пациент на Пирогов преби медицинска сестра, е
Коментари Харесай

Откриха мъртъв, младежът нападнал медицинска сестра в Пирогов

Младежът, който като пациент на " Пирогов " преби здравна сестра, е отрит мъртъв. Говорителят на основния прокурор Румяна Арнаудова уточни, че най-вероятно това е същият човек.
По външни белези и по облеклата лицето най-вероятно е същото, което е предизвикало телесните пострадвания на здравната сестра в " Пирогов ", уточни Арнаудова, представена от организация " Фокус ".
Тя посочи, че Софийската районна прокуратура обяснява аргументите за настъпилата гибел на младежа, само че по данни от осъществената аутопсия най-вероятно става въпрос за самоубийство
" Механизмът, който основният прокурор сътвори за бързо и неотложно известяван в сходни случаи в болнични заведения сработи и неотложно беше известена Районната прокуратура и започнаха незабавни дейности по търсене на лицето, само че за жалост няколко часа по-късно го открихме умряло ", означи още Арнаудова.
Инцидентът в " Пирогов " е от петък вечерта, когато младежът е доведен от родителите му след приложимост на марихуана. След нападението против сестрата и различен пациент, той е съумял да избяга от болничното заведение. Сестрата е с тежка лицево-челюстна контузия и следва да бъде оперирана.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР