Младежът, който Еманюел Макрон по време на среща с граждани,

...
Младежът, който Еманюел Макрон по време на среща с граждани,
Коментари Харесай

Младежът, ударил шамар на Макрон ще бъде съден по ускорена процедура

Младежът, който Еманюел Макрон по време на среща с жители, ще бъде изправен пред съда на 10 юни, оповестява телевизионният канал BFM, представен от ТАСС.
Според телевизионния канал в четвъртък сутринта прокуратурата ще повдигне обвиняване против него. В същия ден може да се вземе решение по ускорена процедура, която постоянно се употребява във френската правосъдна система, когато детайлите на закононарушението са явни и не се изисква задълбочено следствие, предава БГНЕС.
 Охраната на Макрон го е предупреждавала за заплаха преди случая с шамара Охраната на Макрон го е предупреждавала за заплаха преди случая с шамара
Един от чиновниците по сигурността на френския президент Еманюел Макрон го е предизвестил за допустима заплаха безусловно няколко мига пре...
По време на посещаване в департамента Дром в югоизточната част на страната, Макрон се обърна към група локални поданици, с цел да ги поздрави. Един от тях извика нещо на президента и ненадейно го удари в лицето със мощ. Охраната води президента на безвредно разстояние и задържа нападателя и неговия съизвършител. Те са в ареста.
Нападателят се оказа 28-годишният началник на Клуба на колекционерите на историческо оръжие. Заедно с него е арестуван още един човек. Както разяснява телевизионният канал, мъжът може да бъде упрекнат в „ нахлуване против държавен чиновник, без съществени последици за жертвата “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР