Младежът, който бе заснет от камера да уринира и онанира

...
Младежът, който бе заснет от камера да уринира и онанира
Коментари Харесай

Само в BulNews: Онаниращият от скандалното видео е Роки, който избяга от ареста във Враца

Младежът, който бе сниман от камера да уринира и онанира в жилищен блок във Враца, е Силвестър Х. с прякор Роки, който направи за смях служителите на реда, като избяга от ареста на районното ръководство в града, научи извънредно организация BulNews.

Този вманиачен, вманиачен Северозапад! Камера във вход на блок във Враца снима юноша да уринира и онанира /снимки и видео/

Припомняме, че на 28 юни предходната година униформени бяха задържали 15-годишният Силвестър. Докато чиновниците на реда оформяха документите му за арест, той употребява невниманието им и най-безцеремонно си излезе през парадния вход. Два дни след бягството младежът още веднъж беше арестуван, като оттогава няколко полицейски началници изхвърчаха от редиците на Министерство на вътрешните работи.
Вчера Роки за следващ път се изгаври с обществото в града и сподели, че е над закона и морала. Той бе сниман от камера за видеобанбюдение във входа на един от блоковете Общински народен съвет в региона на Стария пазар по какъв начин уринира и онанира измежду бял ден.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР