Младежът бе сгоден за момиче на име Мария, но майка

...
Младежът бе сгоден за момиче на име Мария, но майка
Коментари Харесай

Искам я за жена, мамо, изплакал Лоренцо на Софи Маринова

Младежът бе благоприятен за момиче на име Мария, само че майка му счита, че девойката е златотърсачка

Лоренцо е напът да наследи ориста на майка си в любовта. Софи Маринова нямаше шанс, откакто се раздели с бащата на сина си, а след това взе един изрод като Гринго да я пребива ежедневно. Според Софка синът й също не е попаднал на заслужен сътрудник в живота.

Младежът бе благоприятен за момиче на име Мария, само че майка му счита, че девойката е златотърсачка. Младите влюбени са сгодени и стягат женитба. Тъй като Лоренцо е незает, той помолил майка му да поеме всички разноски по венчавката, които възлизат на към 120 000 лева Софка в началото отказала, защото не харесвала бъдещата си снаха, само че синът й се разплакал пред нея и й обяснил, че толкоз доста обича Мария, че даже би се оженил за нея, в случай че знае, че желае единствено парите му.

Певицата въпреки всичко се съгласила, тъй като от дребен не отхвърля нищо на Лоренцо, по тази причина той към този момент е на повече от 20 година, а е един безделник, който още разчита на мама за всичко. Софи не харесвала Мария и поради нещо друго, надалеч по-лично. Момичето не било девствено, а в техния етнос доста се държало на тези неща, когато става въпрос за женитба. Девойката освен не била непорочна, само че и в действителност била много шавлива.

Все още се приказва за лихвар и търговец на скрап от „ Факултето ”, с които Мария е била преди Лоренцо. След сватбата младото семейство ще мисли с какъв бизнес да се захване, с цел да не бъде в тежест на Софи Маринова. Засега Лоренцо потвърди, че в нищо не го бива. Провали се като артист, както и като трафикант на бежанци. За последното насмалко да влезе в пандиза, само че майка му го избави.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР