Младeж заряза гаджето си, след като роди второто му дете.

...
Младeж заряза гаджето си, след като роди второто му дете.
Коментари Харесай

Мъж се влюби в тъща си, докато жена му е бременна с второто им дете

 Младeж заряза гаджето си, откакто роди второто му дете. Причината е в действителност шокираща - любовна спекулация с нейната майка.

24-годишната Джес Олдридж твърди, че връзката сред майка й Джорджина (44) и нейния другар Райън Шелтън (29) почнала по време на пандемията.

Джес била бременна с момче, което Райън видял за малко по време на раждането, преди да приключи връзката с нея поради връзката му с бабата на децата.  

" Това е изменничество. Очаквате бабата да се влюби в бебето - не в бащата. Майка ми трябваше да е баба на двете ми деца и да ми оказва помощ в грижите за тях, само че вместо това тя ми заби нож в сърцето и ми взе мъжът ".

Ето малко предистория. Младата двойка се мести в дома на бабата, а младежът си намира работа като продавач на автомобилни елементи. Дъщерята е в напреднала бременност, когато бабата и младия мъж стартират да се виждат скрито и да се отдават на разврат.

" Виждах флирта сред Райън и майка ми. Наблюдавала по какъв начин се майтапят в кухнята всяка към този момент ", до момента в който си пият ром.  Мълчах си, тъй като въпреки всичко бях бременна и не желаех спомагателни проблеми. Мислех, че всичко сред тях ще отмине ", споделя още Джес

Когато попитала майка си и колегата си по отношение на първичните й съмнения, те изрично отрекли.

Джес родила бебето сина си в в Глостършир на 28 януари. Райън отишъл на рандеву при нея в болничното заведение. Прекарал малко време с детето си и се прибрал у дома. Оттам е изпратил смс на Джес, че приключва 3-годишната им връзка посредством смс.

Безсрамната баба най-сетне признала на щерка си за връзката:

" Не можем да направляваме в това в кого да се влюбим “. Това е споделила е 44-годишната Джордина на щерка си.

Съпругът на Джорджина – 56-годишният Ерик, към този момент пази безмълвие по въпроса. 

“Татко изобщо не се оправя с всичко това. Съсипан е, тъгува доста. Тя постоянно е било негова опора и в този момент не знае по какъв начин да продължи без нея. Всички се усещаме предадени от мама. Изгубих и майка, и мъж ", разяснява Джес.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР