Младеж преби жестоко беззащитно куче в Мизия, сигнализираха в агенция

...
Младеж преби жестоко беззащитно куче в Мизия, сигнализираха в агенция
Коментари Харесай

​Брутална жестокост! Младеж преби зверски беззащитно куче във Врачанско /снимки/

Младеж преби грубо беззащитно куче в Мизия, алармираха в организация BulNews ужасените стопани на потърпевшото животно.
От описа им излиза наяве, че бруталната експанзия се разиграла в късния следобяд в събота, в двора на учебно заведение „ Цанко Церковски “ в града. 8-месечният американски тигров боксер Орбит бил изведен на разходка в двора на учебното заведение от сина на Лора Томова. Дворът на учебното заведение бил цялостен с деца, всички с домашните си любимци, които ги извели да поиграят в слънчевия ден.
По думите на дамата, към младежа с боксера се доближило друго момче. Двамата се познавали, само че нямали допирни точки, даже не си говорили. Изненадващо за сина на Лора, Марио Белобродски почнал да рита и да постанова свиреп Орбит. Тя споделя, че очевидците на случилото се са останали изумени от държанието на момчето, тъй като животното по никакъв метод не било провокирало Белобродски, който безусловно се опитал да го убие. Синът на Лора не реагирал, с цел да не утежни ситуацията, а просто взел на ръце кучето си и отишъл да търси помощ при родителите си, описа потресената жена.
От побоя Орбит е с голям брой пострадвания, вътрешен кръвоизлив, обиден далак, бял дроб и други контузии, видно от клиничния протокол.
Когато Лора видяла любимеца си, изпаднала в суматоха, незабавно потърсила подпомагане от познати. Близките откарали Орбит в клиника в Козлодуй, където му била оказана незабавна здравна помощ. Ветеринарите там обаче не могли да му оказват помощ и го препратили за лекуване в профилирана зооклиника в столицата.
„ В двора на учебното заведение е имало над 20 деца, които са били с кучетата си на разходка. Всички доста добре познават Орбит. Той не е нападателен, играе си и с по-големите и с по-малките кучета. Никога не е нападал нито куче, нито човек. Изумена съм от експанзията, която Марио Белобродски е показал. След като пребил кучето ни, даже се обадил на тел. 112 и подал сигнал, че е бил атакуван от Орбит! На мястото незабавно пристигнали служители на реда, които съставили протокол за случая. Ако Белобродски по този начин атакува беззащитно и добродушно животно и лъже за случилото се, по какъв начин ли би постъпил с човек? Младежът би трябвало да бъде осъден от закона. Ще го съдим за дейностите му “, безапелационна бе Лора Томова.
Мотивът на Белобродски за побоя над животното бил „ мощен боязън от кучета “, разяснява пострадалата господарка. В същото време обаче в обществените мрежи има фотоси с ротвайлер – голяма порода куче, което не се слави с мил темперамент.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР