Младеж от врачанското село Алтимир е блъснал пешеходец във Вършец

...
Младеж от врачанското село Алтимир е блъснал пешеходец във Вършец
Коментари Харесай

Кървав екшън с пишлигар и БМВ-то му във Вършец

Младеж от врачанското село Алтимир е блъснал пешеходец във Вършец и излягал, оповестява BulNews.

Инцидентът е станал точно на Нова година, малко след 00 часа. Тогава в районното ръководство в Берковица е постъпил сигнал за произшествието на ул. „ България” в курортния град. На място е изпратен дежурен автопатрул на полицията във Вършец, който при идването си заварил 18-годишен пешеходец от курортния град, който бил затрит от кола.

След случая автомобилът и лидерът не са открити, защото нарушителят бил избягал.

Пострадалият е посетил Спешното в града, откъдето е ориентиран към болница „ Д-р Стамен Илиев " в Монтана и признат за лекуване. Според съдебно-медицинското уверение е с породена контузия, която води до трайно усложнение на придвижванията на лявата ръка за период над един месец.

При извършените оперативно-издирвателни мероприятия служителите на реда открили водача. Оказало се, че това е 23-годишен гражданин на врачанското село Алтимир, който бил с БМВ Е46 с монтанска регистрация.

В хода на осъществената инспекция е изяснено, че същата нощ в 00.03 ч. при ръководство на лекия си автомобил 18-годишният навлязъл против пътен знак, забраняващ придвижването, и се е отправил по пешеходната зона на ул. "Република " против постройката на общината.

По случаите са формирани преписки за повторна демонстрация на безчинство и нанасяне на междинна телесна щета.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР