Младеж от Лом се нуждае от средства за лечение, научи

...
Младеж от Лом се нуждае от средства за лечение, научи
Коментари Харесай

Зов за помощ! Младеж от Лом се нуждае от средства за операция в чужбина /снимки/

Младеж от Лом се нуждае от средства за лекуване, научи организация BulNews.
17-годишният Кристиян Иванов е с акушерска пареза и има много лимитирани придвижвания в дясната ръка. Единственият метод за възвръщането им е посредством интервенция в Турция. 
Травмата се появила малко след раждането му и ръката била съвсем изцяло обездвижена. Започнали рехабилитации, само че резултатът не бил приемлив, споделя майката на младежа Елеонора Борисова. 
По думите на дамата, синът ѝ е бил радостно и усмихнато дете. Като всеки младеж обаче, той пораснал внезапно, а ръката изостанала, като след време това довело до спомагателни контузии в рамото. 
След диалог с професор от Турция станало ясно, че има огромни шансове след младежът да се оправи, в случай че му бъде осъществена интервенция.  Сумата от 16 200 евро обаче е непостижима за самотна майка с две деца. Затова тя моли всеки, който има предпочитание и опция, да помогне на сина ѝ да води естествен живот. 
„ Мъчително, отчайващо и тежко е, когато детето ти има проблем и не можеш да му окажеш помощ, тъй като заплатата ти стига единствено за покриване на ежедневните потребности. Обръщам се към вас - хора с огромни сърца, съпричастни на непознатата болежка и ви апелирам, който има опция, въпреки и с малко, да помогне. Всеки лев е скъп и ни приближава до това да забележим Криси с естествени и пълноценни придвижвания на ръката му. Той чака, копнее и се надява това да се случи, само че без вас няма да се оправим “, написа Елеонора. 
Част от сумата в размер на над 12 000 лева към този момент е събрана, само че нужните средства възлизат на 32 400 лева Майката се надява общите старания на положителните хора да дадат резултат и усмивката да се върне на лицето на сина ѝ.
Ето и дарителската сметка на момчето:
Титуляр: Кристиян Димитров Иванов
IBAN: BG89UNCR70001525314835
BIC: UNCRBGSF
За хората от чужбина. които не могат да дарят през дарителската сметка, опцията за подаяние е през PayPal или Revolut, посредством платформата на .
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР