Младеж на име Чиу от Тайван претърпял сериозна катастрофа, докато

...
Младеж на име Чиу от Тайван претърпял сериозна катастрофа, докато
Коментари Харесай

Младеж излезе от 62-дневна кома

Младеж на име Чиу от Тайван претърпял сериозна злополука, до момента в който кара скутер. Резултатът бил 62-дневна кома. Родителите към този момент не се надявали синът им да пристигна в схващане, само че чудото се случи, оповестява БЛИЦ.

Момчето било диагностицирано с руптура на далака, бъбреци, черен дроб. Имало тежък кръвоизлив и скъсване на илиачната артерия. Общо лекарите са направили седем операции; през последните шест младежът е бил в кома.

Роднините седели с детето си от самото начало, губейки вяра всеки ден. И единствено по-големият брат вярвал, че всичко ще приключи добре. Един ден той донесъл обичаното пилешко филе на Чиу, казвайки: „ Братко, ще хапвам обичаната ти храна “. Изведнъж пулсът на жертвата се ускорил и очите му се отворили. Изненадващо, по-късно индивидът почнал бързо да се възвръща. Станало същинско знамение.

След изписването фамилията на младежа и самият Чиу подарили на медицинския личен състав огромна торта в символ на признателност за дългите и качествени грижи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР