Младеж на 24 г. и момиче на 23 г. пометени

...
Младеж на 24 г. и момиче на 23 г. пометени
Коментари Харесай

Шофьор новобранец уби двама пешеходци 

Младеж на 24 година и момиче на 23 година пометени от “Форд ”, до момента в който пресичат
Пробите за алкохол и дрога са негативни

Шофьор на 19 година с брошура на 2 месеца и половина, блъсна и умъртви момче и момиче, пресичали столичния бул. “Сливница ”. Това стана следващият епизод от войната по пътищата, който взе общо 12 жертви в почивните дни към Гергьовден. За съпоставяне - през 2022 година в трите празнични дни от 6 до 8 май в това число починалите по пътищата бяха 3 пъти по-малко - единствено 4 души.

Инцидентът е станал в 0,15 часа на 8 май. Адриан Антонов пришпорвал по булеварда с над 100 км/ч своята остаряла малолитражка “Форд „Картотека и архив" (служба в ПГУ) ” и не съумял да реагира, когато начело видял пешеходците. Тялото на момчето на 24 година било отхърлено на повече 30 метра от мястото на удара в локалното платно, 23-годишното момиче, което не носело в себе си документи също починало на място, а автомобилът се забил в дирек. Не е имало никаква стоп палка, нито гонка с полицията, нито мощни джипове, както с часове се състезаваха да лъжат “социални медии ”.

Камера за видеонаблюдение снимала движещият се “Форд ”, само че експертиза би трябвало да откри точната му скорост сега на удара. Пробите за алкохол и опиати на Адриан са негативни. Той е арестуван за 24 часа, в случай че наблюдаващият прокурор реши, ще му бъде взета кръв и урина за проучвания.

Свидетел на случая твърди, че Адриан се е държал несъответстващо, откакто излязъл от смачкания автомобил. Той посочи, че в огледалото видял, по какъв начин “Форд ”-ът се движи с невероятна скорост, като това блъснал леко неговата кола и още два автомобила. Наблизо има и светофари и същият свидетел твърди, че “Форд ”-ът е минал на алено, само че към този момент от полицията не удостоверяват това, а други очевидци са говорели, че светофарите по това време в почивния ден са били изключени.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР