Младеж на 20 години пострада леко при зрелищна катастрофа на

...
Младеж на 20 години пострада леко при зрелищна катастрофа на
Коментари Харесай

Зрелищна катастрофа блокира градския транспорт в Русе

Младеж на 20 години пострада леко при зрелищна злополука на един от централните булеварди на Русе. В продължение на часове едното платно остана затворено, беше блокиран и тролейбусният превоз, движещ се по тази улица, предаде БНТ.

Сигналът за случая е получен малко преди 18,30 часа. Лекият автомобил се е движил в посока центъра на града, когато се отклонява от платното вляво и се блъска в дирек на електрическата мрежа. Вследствие на удара се откъсва едното колело на автомобила, отварят се и въздушните възглавници. Въпреки сериозните провали върху леката кола, водачът е леко потърпевш и след обзор в болничното заведение е освободен за домашно лекуване. Без пострадвания е и неговият сателит.

По думите на бащата на лидера на автомобила повода за злополуката е " черен лед " върху асфалта. Другата допустима версия е несъобразена с пътните условия скорост.

Няколко часа продължи изтеглянето на авариралия автомобил. През това време се образува колона от тролейбуси, които не можеха да преминат през трасето.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР