Младеж на 19 години преби жестоко 17-годишно момче в София,

...
Младеж на 19 години преби жестоко 17-годишно момче в София,
Коментари Харесай

Младежи бият зверски момче в София, чупят му пръстите и го снимат

Младеж на 19 години преби грубо 17-годишно момче в София, тъй като говорило „ с глас на противоположен “. Криминалния случай е станал преди два дни в столичния „ Западен парк “ в София, съобщава News24sofia.eu.

17-годишния К. Л. е в „ Западния парк “ с негова другарка, когато 19-годишния юноша стартира да го псува и по-късно заплашва. Малко по-късно 19-годишния стартира да плюе момчето и стартира вербално да го блъска.

Минутни по-късно стартират серия от удари по лицето, корема, главата, тялото, краката и стартира да го псува, а по-късно стартира да чупи част от пръстите на момчето, до момента в който продължава да се гаври с момчето. През цялото време приятелите на 19-годишния хулиган снимат извръщанията над 17-годишния с мобилните си телефони.

Има подаден сигнал незабавния телефон 112 час след жестокото нахлуване. На място били изпратени един клип на „ Спешна помощ “ и полицията.

К. Л. е откаран в УМБАЛСМ „ Н.И.Пирогов “ с голям брой наронвания, където не престават да поставят грижи за него.

Майката на 17-годишния юноша научила от полицията за случая.

Пред проверяващите арестуваните декларират, че са взели участие в група от петима, която е „ прочиствала “ парка от гей мъже. Разследващите получават данни за най-малко още 10 набези.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР