Младеж на 16 години загина нелепо, след като заспа със

...
Младеж на 16 години загина нелепо, след като заспа със
Коментари Харесай

Момче заспа със слушалки в ушите и стана най-лошото



Младеж на 16 години почина неуместно, откакто заспа със слушалки в ушите, до момента в който си зарежда батерията на телефона. И това му коствало живота - бил погубен от токов удар.

Да слушат музика, до момента в който си зареждат телефона - това е процедура при доста младежи. Трагичната гибел на момчето от Малайзия може да им послужи за образец и да ги убеди, че това не е най-хубавото скимване.

Младежът е бил открит рано сутринта от майка му, която пристигнала да го буди за учебно заведение. Когато видяла, че не демонстрира признаци на живот, тя забелязала с смут, че от едното му ухо била изтекла кръв. Веднага повикала доктор, само че той не съумял да помогне и съобщил на обезверената майка, че синът й е мъртъв, погубен от електричество. Ухото му било цялото изгорено от токовия удар. Тялото било предадено за аутопсия, която удостоверила повода за гибелта.

Братът на мъртвото момче разказал по-късно, че го блъснал ток, когато се докоснал до кабела на слушалките. Семейството на момчето разказало всичко в обществените мрежи, с цел да може образецът с трагичната гибел на младежа да предотврати други сходни случаи.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР