Младеж кара със 180 км/ч на булевард в Пловдив. За

...
Младеж кара със 180 км/ч на булевард в Пловдив. За
Коментари Харесай

Младеж форсира БМВ-то си със 180 км/ч по пловдивски булевард

Младеж кара със 180 км/ч на бул. в Пловдив. За това алармира четец на TrafficNews , който е попаднал на клипче в Tik Tok, качено от потребителя „ idi_boss36”, наричащ себе си Иди-Пачката. На видеото се вижда по какъв начин младият водач се движи по бул. „ Марица” посока квартал „ Столипиново” с гневна скорост.

Километражът прескача 180, а притежателят на возилото очевидно е удовлетворен от постъпките си. В профилът му всекидневно се разгласяват клипове, на които се движи с извънредно висока скорост из пловдивските улици, като даже и дрифти.

Притеснителното в тази ситуация е, че водачите, публикуващи този вид видеа са на не повече от 20 години и очевидно не осъзнават сериозността и заплахата от дейностите си.

Това не е първият път, в който получаваме фрагменти от профила на младежа. След изявления на TrafficNews по отношение на дрифтърите на Столипиново, състезателите бяха санкционирани голям брой пъти, само че това очевидно не ги плаши и не престават да провеждат гонки и сходни развлечения.

Гонките, дрифтовете и среднощните надпревари се трансфораха в запазена марка в етническия квартал и се одобряват като нещо обикновено за късните часове на денонощието. След като се стъмни се стартира със свистене на гуми, форсиране на мотори и звуци от спирачки.

Наскоро след наша обява бе хванат различен псевдо дрифтър от Столипиново. Той е единствено на 18 години и му бе наложена санкция от 3000 лв. и лишаване на шофьорска брошура за една година.

" Крайно време е този вид произволи да бъдат прекъснати, а причинителите да бъдат осъдени, тъй като очевидно глобите нанесени до момента нямат необикновен резултат ", разясняват читателите ни.

Вижте част от оповестените клипове в профила на Иди-Пачката:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР