Младеж и непълнолетният му брат, нанесли побой на мъж във

...
Младеж и непълнолетният му брат, нанесли побой на мъж във
Коментари Харесай

Брутална агресия! Двама братя пребиха и ограбиха мъж във Вършец

Младеж и малолетният му брат, нанесли побой на мъж във Вършец и отмъкнали парите и телефона му, бяха наказани от районния съд в Берковица, научи организация BulNews. По-големият брат И.С. получи условна присъда от 8 месеца затвор с отсрочено осъществяване за период от 3 години, а по-малкият К.С. получи публично неодобрение.
От документите по делото излиза наяве, че случаят е станал към 3 часа след среднощ на 7 април предходната година в курортния град. След подаден сигнал за екшъна на мястото дошъл полицейски патрул, който разкрил 29-годишния Ивайло Павлов с окървавена глава. Мъжът бил в очевидно нетрезво положение и със следи от удари по лицето - раздрана джука и разтърсени зъби. Той разказал на униформените, че е бил атакуван и пребит, а апашите отмъкнали парите му - 200 лв., персоналните документи и телефона. Пострадалият бил откаран в Спешна помощ, където медиците открили, че е губил и схващане и го транспортирали до болничното заведение в Монтана за проучвания и лекуване. От побоя Павлов бил с няколко избити зъби и счупена челюст.
Започнали търсене на побойниците, служителите на реда стигнали до двама братя – 21-годишният И.В. и 14-годишният К.В. от Вършец. На разпитите те признали за побоя и разказали, че дали 115 лв. на майка си, а телефона - на собствен комшия.
Общественото неодобрение на по-малкия брат К.С. би трябвало да бъде прочетено в учебно заведение „ Иван Вазов “ във Вършец, в което учи.
Двамата ще би трябвало да платят и разноските по делото в размер на 553.69 лв..
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР