Младеж е пострадал при верижна катастрофа в Лом, съобщиха от

...
Младеж е пострадал при верижна катастрофа в Лом, съобщиха от
Коментари Харесай

Младеж от Лом пострада при верижна катастрофа заради неспазена дистанция /снимка/

Младеж е потърпевш при верижна злополука в Лом, оповестиха от полицията в Монтана.
Инцидентът е станал през вчерашния ден, към 13 часа, на ул. „ Цар Симеон “ в крайдунавския град. Лек автомобил „ Субару Импреза “ с монтанска регистрация се движел към ул. „ Цар Петър “ с несъобразена скорост. Зад кормилото на колата е бил 32-годишен локален гражданин. Мъжът не спазвал нужната отдалеченост и блъснал движещия се пред него лек автомобил „ Ауди “ А6 с монтанска регистрация, ръководен от 18-годишен ломски гражданин. Младежът понижил скоростта, с цел да изчака насрещно движещите се коли. Вследствие на удара лекият автомобил „ Ауди “-то блъска откъм гърба спрелия за престой лек автомобил „ Форд Галакси” с монтанска регистрация, ръководен от 31-годишен ломски гражданин.
При настъпилото произшествие са нанесени материални вреди и на трите автомобила и междинна телесна щета на лидера на немското возило, който е получил фрактура на лицевата кост. Пострадалият е прегледан в болничното заведение в Лом и е изписан без заплаха за живота.
Водачите на трите автомобила са тествани за използването на алкохол с техническо средство, като пробите им са били с негативни резултати.
На местопроизшествието е осъществен оглед и е формирано досъдебно произвеждане в районното ръководство в Лом.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР