Младеж е набил възрастен мъж край Видин заради бавно шофиране.

...
Младеж е набил възрастен мъж край Видин заради бавно шофиране.
Коментари Харесай

Автотърговец счупи таза на 60-годишен - шофирал твърде бавно

Младеж е набил възрастен мъж край Видин поради постепенно шофиране. За следващия случай на първобитна дивашка експанзия оповестява Нова тв.

След като го блъснал и го бутнал, агресорът се качил в автовоза, който управлявал и си тръгнал. 60-годишният човек е откаран към София със строшен таз.

Нападението се случва на 7 август, на основния път Е-79 край разклона за Дунавци. Предполагаемият причинител е арестуван на няколко километра от мястото на престъплението.

Битият мъж се движел по пътя, дружно с жена си. Автовозът ги изпреварил, съобщи прокурор Райна Петрова. Тъй като маневрата била рискова, двете транспортни средства спрели, с цел да предовтратят конфликт с насрещна кола. Шофьорите слезли, а този на автовоза почнал да крещи, блъснал пострадалия с гърди в гръдния панер, по-късно го блъснал с пестник в лицето.

60-годишният мъж паднал и си счупил таза. Шофьорът на автовоза избягал. Понеже очевидно е доста  " интелигентен " - бил спрян на входа на Монтана от полицията.

Предстои Районен съд Видин да изиска непрекъсната мярка „ задържане под стража ” по отношение на нападателния мъж, споделят от държавното обвиняване.

Ако бъде приет за отговорен, законът планува от 2 до 10 години отнемане от независимост за нанасяне на междинна телесна щета. Има и второ обвиняване за безчинство при ръководство на МПС.

Нападателят е неосъждан, само че за 5 години, откогато е водач, има 12 издадени наказателни постановления и 25 фиша.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР