Младеж без книжка уби пиян скитник, пресичащ магистрала Хемус, предаден

...
Младеж без книжка уби пиян скитник, пресичащ магистрала Хемус, предаден
Коментари Харесай

Пиян пресича "Хемус", младеж без книжка го уби

Младеж без брошура умъртви пийнал друмник, пресичащ автомагистрала " Хемус ", предаден е на съд, оповестиха от прокуратурата във Варна.Тежката злополука станала на 25 октомври предходната година на автомагистрала " Хемус ".

Рафи пътувал дружно с татко си, който му отстъпил ръководството на колата, с цел да се учи да кара, защото синът му почнал курсове за водач, описа историята " Дарик ".

В региона на варненското село Слънчево подсъдимият управлявал колата със скорост 90-100 км в час, макар че асфалтът бил влажен, а времето - дъждовно.

В този миг пийнал друмник подхванал секване на автомагистралата, напомнят от пресслужбата на Апелативната прокуратура във Варна. 

Правият пътен сектор в този регион бил с добра видимост, само че поради неумението си да кара и неналичието на опит Рафи не подхванал опити да понижи скоростта и не възприел заплахата. Без опит да спре, момчето блъснало пияния мъж, който умрял на място.По време на произшествието жертвата е била с най-малко 2,2 промила алкохол в кръвта.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР