Младефж вкара приятелката си в болница, след като се заби

...
Младефж вкара приятелката си в болница, след като се заби
Коментари Харесай

Кръв на пътя! Младеж се заби в аварирала кола в Монтанско, вкара гаджето си в болница

Младефж вкара приятелката си в болница, откакто се заби в аварирал автомобил в Монтанско, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Пътното произшествие е станало през вчерашния ден, малко преди 11 часа. Лек автомобил " Фолксваген Голф ", ръководен от 22-годишен юноша от Ковачица, се движил от селото в посока Лом. На прав сектор младежът изгубил надзор над колата и блъснал откъм гърба необозначен с сигнален светлоотразителен триъгълник, спрял на пътя " Фолксваген Шаран ". Вторият автомобил бил на пътното платно заради техническа нередовност, а зад кормилото му седял 72-годишен лидер от Ковачица. 
Вследствие на злополуката е потърпевша 22-годишна пътничка от " Голф " -а. Тя е настанена с фрактура на лявата ръка в МБАЛ-Лом, без заплаха за живота.
Материалните вреди и по двата автомобила са съществени.
Пристигналите на място униформени са тествали водачите за приложимост на алкохол, като дрегерът е отчел негативни резултати. Съставени са им актове по Закона за придвижване по пътищата, а по случая е образувано досъдебно произвеждане по смисъла на член 343, ал.1, писмен знак " б " от Наказателен кодекс.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР