Младата звезда на ЦСКА Валентин Антов вече предизвиква интерес в

...
Младата звезда на ЦСКА Валентин Антов вече предизвиква интерес в
Коментари Харесай

Препоръчват млада звезда на ЦСКА на руски клубове

Младата звезда на ЦСКА Валентин Антов към този момент провокира интерес в чужбина с извите си. Той дебютира още в детска възраст за първия тим на "червените ", до момента в който те бяха в аматьорския футбол, а към този момент се утвърди като главен състезател на "Армията ".

Авторитетното съветско издание sport.ru направи етюд за универсалния младок и го предложи на три клуба, които търсят попълнения на неговата позиция. Според създателите, Антов може да свърши работа на ЦСКА Москва, Ростов и Арсенал Тула.

Изданието показва, че Антов работи с сътрудника Мирчо Димитров, който има засилени позиции на съветския пазар и нищо чудно към този момент да е задействал контактите си там и да помогне за реализирането на трансфер при интерес.

Иначе в случай че желае да пробие на съветския пазар, младокът би трябвало да отиде там още този сезон, до момента в който още няма въведени ограничавания в броя на записаните чужденци в разширените сформира на тимовете. От идващия сезон те ще имат право единствено на по осем футболисти, които не са родени в Русия, тъй че ще е по-трудно за отиване в този шампионат.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР