Младата звезда на „Планета Пайнер Фолк“ Айшенур се оказала в

...
Младата звезда на „Планета Пайнер Фолк“ Айшенур се оказала в
Коментари Харесай

Див екшън на бензиностанция в Слънчев бряг със звезда на "Пайнер" СНИМКА

Младата звезда на „ Планета Пайнер Фолк “ Айшенур се оказала в центъра на жесток скандал на бензиностанция в Слънчев бряг, след който с формален документ била приета за дребна хулиганка по архаичния Указ от 1963 година за битка с дребното безчинство, осведоми " ".

Към 6 сутринта на 5 август 28-годишната певица седнала със своя другарка на кафе в бензиностанция в Слънчев бряг.

Девойките били превъзбудени от добре прекараната вечер и се смеели на всеослушание. Смехът им се сторил несъразмерен на касиерката и тя им направила забележка да спрат, а по-късно същото направил и пълнача на гориво.

След неговата забележка девойките млъкнали и решили да си тръгнат, само че в обекта влезнал мъж на име Стоян. Мъжът се държал непочтено, което се виждало и на записите от видеонаблюдението в обекта.

След някакви негови реплики певицата се връща и стартира дословен „ търкал “. При един от методите пайнерката хваща Стоян за тениската, а той я бута с ръце в гърдите. Стига се и до удари сред тях.

Самата Айшенур подава сигнал на тел. 112 и идва помощ, само че вместо поддръжка получава от служителите на реда задържане.

Според констатациите на съда с униформените певицата е показала неприемлива експанзия и словесна офанзива, като била изрекла „ обидни за специалността изрази “ и „ задала провокативно въпроси “. Това станало мотив за 24 часово задържане.

За пренебрежение към служителите на реда съдът глобил Айшенур Юсеинова със 150 лв., само че е оправдана като почтена по обвиняването, че „ във очевидно нетрезво положение е отправяла обиди и се е държала нападателно, употребила нецензурни думи по отношение на чиновници и клиенти на обекта.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР