Младата звезда на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе няма

...
Младата звезда на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе няма
Коментари Харесай

Мбапе получи два отказа от Мадрид

Младата звезда на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе няма да премине в нито един от двата мадридски клуба - Реал и Атлетико, макар информациите от последните дни, че желае да напусне “Парк де Пренс ” няколко месеца след новия си контракт с френския първенец.
 Шокиращ поврат: Мбапе желае да напусне ПСЖ през януари, парижани го пускат в Ливърпул, само че не и в Реал Шокиращ поврат: Мбапе желае да напусне ПСЖ през януари, парижани го пускат в Ливърпул, само че не и в Реал
Късно нощес водещият на известното испанско предаване “Ел Чирингито ” Джосеп Педрерол заяви, че Мбапе не попада в проектите на Реал Мадрид. Именно този публицист дълго време твърдеше, че френският национал щеше да подпише с европейския клубен първенец през предишното лято, само че голмайсторът в последния миг промени решението си и възобнови договора си с парижани, който го направи най-скъпоплатения футболист в света.

Междувременно президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо също отписа привличане на Мбапе, макар че по този начин или другояче сходен трансфер наподобява малко евентуален. “Нямаме никакъв интерес към него, въпреки че той би имал място във всеки един тим ”, разяснява шефът на “рохибланкос ” преди нулевото им реми с Брюж в Шампионската лига. Той също по този начин акцентира, че Жоао Феликс “ще има триумфи в Атлетико ” и че “Диего Симеоне е наш треньор и, дай боже, ще остне подобен още дълго време ”.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР