Младата звезда на Пари Сен Жермен и Франция Килиан Мбапе

...
Младата звезда на Пари Сен Жермен и Франция Килиан Мбапе
Коментари Харесай

Мбапе изгря на корицата на “Тайм”

Младата звезда на Пари Сен Жермен и Франция Килиан Мбапе получи огромно самопризнание, откакто се появи на корицата на авторитетното списание “Тайм”. Темата на въпросния брой е “Лидерите на идващото поколение”. Така 19-годишният нападател става едвам 4-ият футболист след Лионел Меси, Марио Балотели и Неймар, чийто лик краси корицата на изданието.

Мбапе приказва пред списанието за своя ранен и огромен пробив във футбола. “Животът ми изцяло се промени. Щастлив съм и пребивавам живота, за който постоянно съм мечтаел. Мисля, че може да съм изпуснал нещо. Не съм имал моментите на по този начин наречените естествени хора по време на юношеството като излизането с другари или заниманията. Научих, че най-големите звезди и най-великите играчи са най-скромни и най-вече почитат хората. Винаги би трябвало да запазиш някаква изясненост. Има три критерии: почитание, невзискателност и изясненост.”
In an interview with @vivwalt, 19-year-old Kylian Mbappé says the key is " respect, humility, lucidity, " as he appears on @TIME's cover. https://t.co/z4q9kMWCg0
— Twitter Moments (@TwitterMoments) October 11, 2018 Той изясни и решението си за какво реши да подари за щедрост наградата си от 500 хиляди $ за спечелването на Световното състезание в Русия това лято. “Нямах потребност да ми платят. Бях там да пазя цветовете на страната ми. Също по този начин, спечелвам доста пари. Така че считам, че е значимо да оказвам помощ на тези в потребност. Много хора страдат, доста хора боледуват. За хора като нас подаването на ръка не е нещо изключително. Това не трансформира моя живот, само че трансформира техния. И в случай че може да промени техния, това е огромно наслаждение. Дарих парите на щедрост, която поддържам, тъй като да имаш увреждане е мъчно. Да им покажа, че те могат да спортуват като всички, е нещо близо до сърцето ми”.
Respect, @KMbappe pic.twitter.com/RDlUFBq9CW
— B/R Football (@brfootball) October 11, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР