Младата звезда на Левски Станислав Иванов призна, че трябва още

...
Младата звезда на Левски Станислав Иванов призна, че трябва още
Коментари Харесай

Звезда на Левски призна: Слаб съм физически

Младата звезда на Левски Станислав Иванов призна, че би трябвало още да се развива, в случай че желае някой ден да бъде сигурен титуляр във всеки мач на Левски.

Юношата на "сините " акцентира, че той и част от останалите български футболисти изостават най-много физически от интернационалния стандарт.

"В международен мащаб всички футболисти са на доста високо физическо равнище. Това е една от моите недостатъци и нещо, което сигурно би трябвало да усъвършенствам. Тренирам на 100 % всеки ден, тъй като би трябвало да си заслужа мястото и в Левски. За други тимове не мисля ", сподели той.

Иванов, който по принцип стартира от първата минута за Левски, остана запаса против Арда, само че се появи през второто полувреме и даже означи победния гол за 2:1.

"Треньорът по този начин реши. Ако реши да играя 5 минути, ще го направя и още веднъж ще дам 100 % от себе си. Тези неща не зависят от мен. Моята работа е на терена, а неговото решение в тази ситуация си беше вярно. Показвал съм доста пъти, че имам добър ляв крайник, а в тази ситуация съумях и да вкарам гол. Но аз не си слагам цели за голове. Важно е Левски да печели ", добави нападателят на Левски.

Иванов добави, че Левски е задължен да победи Дунав в идващия кръг: "Не би трябвало да се тормозим от срещата с Дунав. Тренираме всеки ден и ще се постараем да вземем мача "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР