Младата звезда на Левски Мартин Петков говори след равенството на

...
Младата звезда на Левски Мартин Петков говори след равенството на
Коментари Харесай

Мартин Петков: Теренът ни попречи

Младата звезда на Левски Мартин Петков приказва след равенството на „ сините” против Ботев във Враца. Двубоят от efbet Лига завърши без голове.

„ Мисля, че беше доста тежък мача. Теренът също по този начин повлия да не се играе добър футбол. Това беше основната причина. Мисля, че би трябвало всеки мач да се активизираме. Не мисля, че умората би трябвало да ни бъде мотив за оправдание”, показа Петков.

„ Не мога да кажа тъкмо за играта, мисля, че основно теренът повлия. Опитвахме се да свалим и да си подадем топката, само че и тимът на Враца прекъсваше играта и не се получи”, сподели още той.

„ Чувството да играя все по-често е доста хубаво. Трудя се във всяка една подготовка и всеки един мач. Искам да получавам от ден на ден минути. Конкуренцията е доста огромна, само че мисля, че това е доста хубаво за мен като млад футболист.”

Не мисля,че неналичието на победа през 2020 година е притеснителна. Играем мач за мач и се хвърляме за победа във всеки мач. Не е доста прелестно без почитатели. Феновете на „ Герена” са 12-ият ни състезател и ни оказват помощ доста. И без почитатели сме длъжни да бъдем на 200% за идния мач с Лудогорец”, приключи младокът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР