Младата звезда на Левски - Марин Петков даде интервю пред

...
Младата звезда на Левски - Марин Петков даде интервю пред
Коментари Харесай

Марин Петков: Надявам се тепърва да печеля трофеи с Левски

Младата звезда на Левски - Марин Петков даде изявление пред сътрудниците от " Тема Спорт ". В него нападателят разгласи, че той и неговите съотборници имат вяра в отстраняването на гръцкия гранд ПАОК във втория прелиминарен кръг на Лига на конференциите. Ето какво сподели още младежкият национал на България:

" Мисля, че се намирам в добра форма и се надявам подготовката да мине по проект. В тима си приказваме във всеки мач да играем добре и да радваме хората, които обичат Левски. За момента не разясняваме цели, а сме съсредоточени върху подготовката за формалните дуели. Трябва да гледаме мач за мач.
 Левски - Пирин 2:1 в контролна среща
Левски с първа победа в контролите, " синият " Роналдо загатна за класата си

Носителят на Купата надделя Пирин с 2:1 в Самоков

Падна ни се може би най-силният съперник в тази фаза на шампионата. Можем единствено да извлечем позитиви от сходен противник като ПАОК и такива мачове. Ако успеем да ги отстраним, ще бъде ужасно да продължим в идната фаза на Лигата на конференциите. Спечелването на Купата е най-щастливият ми миг в моята кариера. Надявам се да имам още доста такива и занапред да спечелвам титли с Левски.

Стоилов всеки ден изисква от нас да даваме повече и повече по време на тренировките, с цел да може да сме оптимално готови за формалните мачове. По-взискателен е към динамичността на играта, което е обикновено. Всичко се прави на доста високо и професионално равнище.

Нямам проблем с позициите на терена. Където ме слагат, съм подготвен да играя и да дам максимума от своите благоприятни условия. Всеки ден се опитваш да даваш всичко от себе си и да си на високо равнище до такива футболисти. Това е и задачата на конкуренцията, всеки да е в най-хубавата си форма. Трябва непрестанно да ставаш по-силен. Удоволствие е да тренираш до сходни играчи като Георги Миланов и Ивелин Попов ".
 Без контузени футболисти в лагера на Левски
Без контузени футболисти в лагера на Левски

Мъри Стоилов организира специфичен диалог с играчите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР