Младата звезда на Килиан Мбапе заяви, че отборът му ще

...
Младата звезда на Килиан Мбапе заяви, че отборът му ще
Коментари Харесай

Килиан Мбапе разкри защо се лиши от хеттрик, давайки дузпата на Лионел Меси

Младата звезда на Килиан Мбапе съобщи, че тимът му ще има потребност от Лионел Меси, разкривайки за какво му е отстъпил дузпата , лишавайки се по този метод от реализирането на хеттрик!
Както е известно, французинът е титулярният реализатор на наказателни удари в състава на Маурисио Почетино, само че нощес той реши да даде на аржентинеца да извърши удара от бялата точка, който в действителност Меси самичък си бе изработил, с цел да може №30 да придобие повече убеденост, поради сложния си старт във Франция:
" Ще пристигна миг, в който ще се нуждаем от него. Той си остава Лионел Меси и ние ще имаме потребност от него в хода на сезона, а аз съм сигурен, че той ще ни помогне когато дойдат значимите мачове. Меси би трябвало да е изпълнен с убеденост за тези срещи. За него е добре, че вкара два гола, само че и за нас като тим това беше положителен знак ".
Килиан Мбапе също по този начин добави пред " RMC Sport ", че просто се пробва да помогне на своя клуб и въобще няма за цел да демонстрира, че е най-големият водач на ПСЖ.
Тази вечер също има доста забавни конфликти в Шампионска лига - следете развоя на мачовете !
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР