Младата звезда на Челси Калъм Хъдсън-Одой се погрижи за сериозно

...
Младата звезда на Челси Калъм Хъдсън-Одой се погрижи за сериозно
Коментари Харесай

Хъдсън-Одой развълнува феновете, замина за Германия

Младата звезда на Челси Калъм Хъдсън-Одой се погрижи за съществено неспокойствие измежду своите почитатели посредством фотография в Instagram. На нея се вижда багаж за пътешестване дружно с емотикони на аероплан и...германското знаме.

Както е известно, от няколко месеца се приказва за огромен интерес от страна на Байерн към британския национал, който е неудовлетворен от неналичието на задоволително игрова процедура при "сините " от Лондон.

Още през зимата се говореше, че договорката може да се случи скоро, само че пък напоследък британските медии настояват, че той ще възобнови контракта си с Челси за още 5 години.

По тази тематика обаче спортният шеф на Байерн Хасан Салихамиджич разяснява: "Човек не би трябвало да има вяра на всичко, което се споделя или написа. "

Според "Билд " Хъдсън-Одой продължава да е тематика в Байерн, а самият той продължава да желае трансфер в Мюнхен.

Големият въпрос в този момент е, за какво Хъдсън-Одой отпътува в Германия и дали става въпрос за почивка или пък се е насочил към "Алианц Арена ".

Отновно съгласно "Билд " пътуването му няма нищо общо с трансфер в Байерн. Хъдсън-Одой пътува за Берлин, където в петък е сватбата на съотборника му в Челси Тони Рюдигер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР