Младата звезда на Борусия Дортмунд Джуд Белингам се радваше на

...
Младата звезда на Борусия Дортмунд Джуд Белингам се радваше на
Коментари Харесай

Ливърпул, Ман Юнайтед и Ман Сити ще се борят за перлата на Борусия Д

Младата звезда на Борусия Дортмунд Джуд Белингам се радваше на огромно самопризнание, откакто осъществя прелестно попадение, даде асистенция за Ерлинг Халанд и оказа помощ за успеха на неговия отбор с 2:1 над Бешикташ в Шампионската лига в сряда.

Това беше още едно доказателство за забележителната зрялост и способността на 18-годишния младок да бъде главен състезател на такава нежна възраст.

Не е изненада, че някои от най-големите тимове в Англия демонстрират интерес към халфа. Според „ Sun “ Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити са измежду главните претенденти за подписа на 18-годишния британски национал.

От Борусия обаче надали ще са подготвени да го продадат през идващото лято, защото се чака тогава Халанд да си тръгне от „ Сигнал Идуна Парк “, който има уговорка за откпуване на стойност от 75 милиона паунда и ще стане дейна след края на сегашния сезон.

След като към този момент се раздели Джейдън Санчо, който мина в Ман Юнайтед това лято, от Дортмунд ще се опитат да задържат Белингам най-малко за още 12 месеца.

Man Utd, Liverpool and Man City all interested in Jude Bellingham next summer
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР