Младата звезда на Байер (Леверкузен) Кай Хавертц е все по-близо

...
Младата звезда на Байер (Леверкузен) Кай Хавертц е все по-близо
Коментари Харесай

Трансферът на Кай Хавертц в Челси е само въпрос на време

Младата звезда на Байер (Леверкузен) Кай Хавертц е все по-близо до трансфер в Челси, оповестява “Билд”. Според изданието 21-годишният халф не е взел присъединяване във физическите проби на “аспирините” през днешния ден. Въпреки това, той е минал тестванията за ковид в петък и събота, само че единствено тъй като се е нуждаел от тях, с цел да се причисли към националния тим на Германия за мачовете от Лигата на нациите.

Междувременно, трансферният специалист Фабрицио Романо е безапелационен, че завършването на договорката сред двата клуба е “само въпрос на време”. Те постигнали съглашение още преди седмица и остават единствено да се уточнят някои документи като клаузите в контракта. Той добавя, че забавянето е обикновено за трансфер на стойност 100 млн. евро с включените бонуси.
Just a matter of time... then Kai Havertz will join Chelsea. The agreement has been reached one week ago - it’s all about paperworks, clauses, normal timing for a €100m deal (add ons included)
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) Привличането на Хавертц ще е следващата многомилионна договорка за Челси преди новия сезон. Лондончани към този момент похарчиха огромни суми за Хаким Зиеш, Тимо Вернер и Бен Чилуел. Те взеха и Тиаго Силва като свободен сътрудник, само че той сигурно ще е скъпоплатен. Младият бранител Маланг Сар също е ново попълнение, което обаче ще бъде пратено в различен клуб чартърен.
's summer transfer business so far:

Timo Werner
£50m

Hakim Ziyech
£35m

Ben Chilwell
£50m

Malang Sarr
Free

Thiago Silva
Free

Kai Havertz next?
— SPORF (@Sporf)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР