Младата звезда на Барселона Ансу Фати поиска повече време от

...
Младата звезда на Барселона Ансу Фати поиска повече време от
Коментари Харесай

Операция или не? Фати не вярва на Барселона

Младата звезда на Барселона Ансу Фати изиска повече време от Барселона, преди да вземе решение дали да се подложи на следващата интервенция.

Детето-чудо на каталунците получи мускулна контузия при влизането си като промяна против Атлетик Билбао и клубът е на мнение, че той още веднъж би трябвало да легне под ножа.

Фати изживя същински смут с поредицата от хирургически интервенции, които претърпя през последните месеци поради скъсани коленни връзки и мускулни нишки. Затова в този момент избира да не бърза с решението за интервенция.
 Ансу Фати: Дойде моментът да преживея най-лошото, само че няма да се предам
Ансу Фати: Дойде моментът да преживея най-лошото, само че няма да се предам

Крилото на Барселона през днешния ден или на следващия ден би трябвало да вземе решение по какъв начин да действа с травмата си

Според вестник " Спорт " футболистът е помолил шефовете за в допълнение време, в което да обмисли добре ситуацията си. Според първичните ангажименти той трябваше да заяви през днешния ден какво лекуване ще предприеме.

Причината за несигурността на Фати е, че при скъсването на коленните връзки той е бил убеден от медицинския екип на Барса, че ще се върне 4 месеца след интервенцията. Всъщност Ансу беше навън съвсем година и трябваше да мине през повторни хирургически интервенции.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР