Младата звезда K.LINA възроди култов хит с Братя Аргирови. Калина

...
Младата звезда K.LINA възроди култов хит с Братя Аргирови. Калина
Коментари Харесай

Щерката на Батков пробива с Братя Аргирови

Младата звезда K.LINA възроди паметен шлагер с Братя Аргирови. Калина Баткова, както е същинското име на изпълнителката, показа вълнуващ римейк на евъргрийна „ Гот е! “ и в колаборация с Братя Аргирови – създатели и реализатори на песента.

Идеята за този забавен взаимен план поражда предишното лято по време на концерт на Братя Аргирови в Пловдив, където К.LINA остава впечатлена от въздействието на музиката на двамата върху другите генерации в публиката. Певицата взема решение да инициира взаимна работа върху римейка на парчето.

С голямо предпочитание и доверие от страна на именития дует, песента е претворена за два дни в Милано, в студиото на една от най-популярните италиански рок групи – Negramaro.

Визуалната идея на съпътстващия песента видеоклип е въодушевена от 80-те години на предишния век – ерата, в която Братя Аргирови са считани за един от най-известните музикални дуети в България, както и от известните американски ситком продукции.

Видеоклипът и сценографията са дело на режисьора Румен Русев, оператор на видеото е Давид Вълков, а фотосите са от Боряна Дживджанова и Дико Желев.

Клипът е с присъединяване и на група млади български артисти, измежду които: Антон Порязов („ Под прикритие “), Калоян Минев („ Лъжите в нас “), Марин Рангелов („ Откраднат живот “), Мадлен Чайлева, Михаела Денчева, танцьорът Алекс Агостин, както и барабанистката Пламена Християнова.

Новият текст към „ Гот е! “е дело на Калина Баткова – K.LINA, а истинският припев – на двамата братя Светослав и Благовест Аргирови. По музиката са работили както тримата актьори, по този начин и Elya Zambolin.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР